PANOURI SOLARE          PANOURI FOTOVOLTAICE
TURBINE EOLIENE        PANOURI RADIANTE
CENTRALE TERMICE    INCALZIRE IN PARDOSEALA
POMPE DE CALDURA     INSTALATII
Soare, lumina si caldura.
24/7, Call Center tel: 0727.707202
e-mail: dispecer@cheso.ro
CHESO - Instalator Oficial SUNERSUN
pentru ROMANIA
panouri solare, eoliene, centrale termice
 
Inginerii Panouri Solare CHESO au depuse/ inregistrate la OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci)  2 (doua)  Brevete de Inventie:
Generator Eolian... Rotor M... Energie Eoliana
Sistem de Reglare Automata... Turatie... Viteza Vant, Sarcina; pentru Turbine Eoliene Verticale
Oricine, oriunde, oricand:
PANOURI SOLARE TERMICE, PANOURI FOTOVOLTAICE, EOLIENE, INVERTOARE INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CENTRALE TERMICE, AER CONDITIONAT, POMPE DE CALDURA,
PANOURI RADIANTE, INCALZIRE IN PARDOSEALA, INSTALATII.
Soare, lumina si caldura.
Compania CHESO are intindere nationala in Romania si filiala in Republica Moldova:
9 Sucursale: Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova, Pitesti, Chisinau;
Puncte de lucru: Iasi, Bacau, Suceava, Neamt, Vaslui, Botosani si Chisinau.
24/24, 7/7 apelati serviciul Call Center 0727.707202, e-mail: dispecer@cheso.ro, sau on-line aici.
Recomandarea CHESO:
... Solutiile simple sunt ieftine si bune !
Solutiile complexe sunt scumpe si... eficiente !
 
Prima pagina      Centrale termice


Panouri solare termice - accesorii
Panouri fotovoltaice - accesorii
Eoliene - accesorii
Pompe de caldura
Daca nu gasiti nimic interesant pe site... :),
dati click pe aceste steaguri!
free counters
___________________________________
 
 
 

      Centrale termice, instalatii. Centrale termice pe lemne, centrale termice pe gaz, centrale electrice. Sisteme termice hibride: centrale termice + panouri solare + pompe de caldura.

Cumparati centrale termice doar de la Firme autorizate care va fac si instalarea (montajul)!
NU CUMPARATI CENTRALE TERMICE DE LA MAGAZINE ON-LINE ! 
Nu aruncati banii in foc!
Centrala termica nu e o pereche de chiloti sau ciorapi sa o cumperi de la "magazine on-line" si sa o arunci ca nu e bun...materialul !
 CENTRALE TERMICE CUMPARATE ON-LINE NU SUNT MAI IEFTINE !!!
Va asiguram ca, dupa ce instalati centrala si cu probe de functionare, daca faceti socoteala iesiti mai scump decat daca ati fi optat pentru un pachet complet: centrala termica + instalare de la CHESO 
 
Solicitati de la cei care instaleaza (monteaza) centrale termice macar...Autorizatia ISCIR:  PT A1-2010 !
 
 
      Centrale termice. Caldura, incalzirea unei locuinte cu centrale termice, indiferent daca stam la apartament la bloc sau la case, vile, este una din cele mai mari probleme cu care ne confruntam si asta datorita cresterii in permanenta a pretului combustibilului, fie el lemn, curent electric, gaz sau motorina, e eficientei energetice a echipamentelor si a instalatiei termice, inclusiv a particularitatilor termice a fiecarei cladiri.
      Ce combustibil, ce echipamente, ce putere si tip de centrale termice, ce solutie tehnica alegem, sunt intrebari la care trebuie sa gasim... cele mai corecte raspunsuri. Instalatiile termice le facem pentru... o viata de om! Putem face curatenie in apartament sau in casa, vila, putem reamenaja spatiul o data la 5-10 ani, dar este un disconfort mare sa schimbam tot: instalatii, centrale termice, echipamente termice, electrice si sanitare. Ne-am obisnuit si schimbam masina/ masinile la 2-3 sau 5 ani dar ne e foarte greu sa schimbam instalatii termice, centrale termice, calorifere, tevi etc, sa nu mai vorbim ca o instalatie termica de incalzire pardoseala ar trebui sa tina...cat casa !
      Apelati la serviciile si produsele pe care vi le ofera compania CHESO ! Aveti siguranta si garantia lucrului bine facut, durabil si profesionist! Nici un tehnician CHESO nu a invatat meserie... de pe net sau de la ...'nea Costica ! Sunt ani de munca, de pregatire teoretica si practica, de experienta, specializari si training-uri la companii de la care achizitionam centrale termice si echipamente.
      In 2013, CHESO are la dispozitia Dumneavoastra 16 ingineri in specialitatea instalatii si 46 tehnicieni care va asteapta in toata tara. 
 
      Eficienta unei instalatii termice inseamna multi bani economisiti pe termen mediu si lung. Nu tot ce 'gasiti' pe un forum vi se 'potriveste' si dumneavoastra!
      Un...'nea Mitica' , nu o sa va spuna niciodata ca in loc de o (una) centrala termica pe gaz de 40 KW sa va instalati 2 (doua) de 24KW. Nu o sa platiti cu mult mai mult, dar, economia care o faceti numai in primii 2-3 ani este considerabila, si asta pentru ca: 
      In functie de timp - zi/ noapte; de anotimp - iarna sau toamna, primavara; de spatiu - uneori incalzim numai 1-2 camere in loc de 3-4, sau incalzim parterul (salonul) ziua si etajul cu dormitoare noaptea; trebuie sa optimizam consumul de combustibil al centrale termice, indiferent ca avem centrale termice pe lemne, centrale electrice sau centrale termice pe gaz. Foarte rar avem nevoie de toti 40 KW ! Teoria si practica ne spune ca o centrala termica functioneaza in general/ medie la 50-60% din capacitate/ puterea nominala pentru incalzire si la 10-15% pentru prepararea apei calde menajere. In acest caz, o centrala termica de 24 KW ne tine in timp si spatiu pana la 70-75% din necesarul termic, iar cea de a doua se foloseste doar pentru... completare termica la incalzire numai in zilele geroase. Este doar un exemplu pentru optimizarea costurilor si imbunatatirea eficientei termice.
      
      Suntem alaturi de dumneavoastra. Avem si timp si rabdare sa va raspundem la toate intrebarile si sa va propunem cele mai bune solutii. Trebuie neaparat luate in calcul si sistemele hibride: centrale termice conventionale pe lemn, gaz, electrice la care sa adaugam sisteme solare - panouri solare incalzire apa calda menajera sau pentru aport la incalzire spatii. In cele mai multe cazuri, facturile la gaz, curent sau ... lemne scad cu pana la 50 pe timpul iernii !
 
     Pentru orice informatii privind serviciile CHESO: service, revizii, reparatii la un cazan de fonta sau otel cu combustibil solid  - cu gazeificare sau centrale termice pe gaz cu tiraj fortat in condensatie,  instalare UPS pentru centrale termice pe lemne va rugam sa ne contactati aici.
 
  

Centrale lemne, centrale peleti, centrale rumegus, centrale carbune, centrale brichete.

      Lemnul... a ramas cel mai ieftin combustibil. Pentru cei care nu sunt racordati la reteaua de gaze, ramane si singura optiune viabila: centrala pe lemne. Probail, singurul dezavantaj major in folosirea de centrale termice pe lemne ramane... disconfortul/ grija permanenta de a baga lemne in centrala. Dar, daca va obisnuiti cu asta, daca aveti posibilitatea achizitionarii de lemne de esenta tare din zona, daca aveti si spatiul necesar depozitarii acestora si amplasarii centralei pe lemne (o camera/ incapere macar de 4mp)...nu mai stati pe ganduri!
    

Centrale electrice.

       Curentul electric...scump dar bun! Folosirea de centrale electrice in instalatii termice este cea mai curata si sigura optiune. Suntem limitati totusi in folosirea ei de faptul ca nu toti avem acasa curent electric trifazat: 3 x 220V sau ideal... 3 x 380V si ca instalatia electrica este dimensionate pentru un curent de max. 20 A, foarte rar 32 sau 40 A. Deci, la 20 A si 220V nu putem pune o centrala electrica mai mare de...4,4 KW, pentru ca...sar cablurile din pereti! Pentru puteri mai mari de 4 KW ! ne trebuie un circuit de alimentare separat, cu cabluri dimensionate corect, conform cu puterea centralei electrice. Nici chiar asa, nu putem instala centrala termica electrica mai mare de 7,5-8KW pentru ca am sari de 40A, curent electric prea mare chiar si pentru cablurile care ne alimenteaza toata casa... de la stalp! Pe scurt: daca nu avem curent electric trifazat 3x 220V sau 3x380V nu putem folosi centrale electrice!

Centrale gaz.

      Gazul...pentru cei mai multi dintre noi a ramas singura optiune. Si nu ar trebui sa ne plangem de asta. O centrala termica pe gaz ne ofera in primul rand confort, siguranta in exploatare si o intretinere minima. In conditii normale de functionare si macar cu o revizie tehnica facuta la fiecare 2!!! ani...uitam ca exista. Ne aducem aminte de ea doar atunci cand trebuie sa platim factura la gaz, si cel mai usturator e... iarna. Pentru un apartament nu sunt multe posibilitati/ variante de optimizare a consumului de gaz in sensul scaderii vizibile costurilor. Aici, mai important decat centrala termica este instalatia: echipamentele, componentele, accesoriile folosite, loc unde calitatea caloriferelor (radiatoarele) este cea mai importanta. Atentie! Sa nu uitam de termostatul de ambient care ne reduce factura cu pana la 10-15%, ceea ce nu-i de neglijat pe parcursul intregului an. Pentru locuinte sau spatii mai mari de 100-120 mp, trebuie neaparat sa luati legatura cu specialistii CHESO.
 
CALCULATOR PRETURI

Pentru ca Dvs. stiti cel mai bine: unde, cat, cum, ce...
configurati-va singuri sistemul de panouri solare si aflati imediat pretul, preturile pentru centrale solare configurate chiar de Dvs.: 

 
PROGRAMUL CASA VERDE 
 
      Sumele de care puteti beneficia:
- 6.000 lei, pentru instalare de panouri solare.
- 8.000 lei, pentru instalare de pompe de caldura.
- 6.000 lei, pentru instalare de centrale termice care se bazeaza pe arderea de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice (centrale termice pe peleti, sau centrale termice pe brichete rumegus).
NOU! Solutii Europene. 
Producatori europeni.
 
Oferta  limitata de timp - februarie 2013, 
si stoc!!!
 
CENTRALE ELECTRICE FOTOVOLTAICE COMPLETE !!!,

de 2 KW, 3KW  4,5KW  si  6KW
 (pentru 330-500-750-1000 KW/luna) 
 
compuse din:

* 8, 12, 18 sau 24!!! PANOURI FOTOVOLTAICE 'ENfoton' 240Wp;

+Invertor 'POWER ONE' PVI OUT de 2KW, 3KW, 4,2KW sau 6 KW;
  
+Controler hibrid solar/vant - incarcator baterii 'STECA Tarom' 12-24-48V;
 
+Baterii solare deep-cycle 'MOLL SOLAR' 240Ah;
+Sistem fixare/prindere panouri solare fotovoltaice pe acoperis; 
+ Cabluri electrice instalatii/ panouri solare; 
+ Manopera instalare; 
+ Transport in Romania si Republica Moldova; 
                    toate la pretul de...
 
   Dispoztiile Preedintelui AFM privind acordarea ajutorului de minimis pe baza Regulamentului Comisiei Europene, nr. 1998/2006
   - Proiectul privind Programul de inlocuire sau de completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara, energie geotermala si energie eoliana ori alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului.
   
CHESO - Instalator Oficial SUNERSUN
pentru ROMANIA

CHESO - Instalator Oficial SUNERSUN pentru Romania

 
Oricine, oriunde, oricand:
 
   PANOURI SOLARE APA CALDA;
PANOURI FOTOVOLTAICE;
EOLIENE, TURBINE EOLIENE;
POMPE DE CALDURA;
CENTRALE TERMICE PE LEMNE;
CENTRALE TERMICE PE GAZ;
CENTRALE ELECTRICE;
PANOURI RADIANTE INFRAROSU;
INCALZIRE IN PARDOSEALA;
INSTALATII ELECTRICE;
INSTALATII TERMICE;
INSTALATII SANITARE.
 
Soare, lumina si caldura.
   - Proiect privind promovarea tehnologiilor curate si a producerii energiei din surse regenerabile de energie.
   Programul privind instalarea sistemelor de încalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire (Programul "Casa Verde") - Persoane Juridice.   
__________________________________
Oricine, oriunde, oricand... PANOURI SOLARE TERMICE, PANOURI FOTOVOLTAICE, TURBINE EOLIENE, INVERTOARE INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, PANOURI RADIANTE, CENTRALE TERMICE, AER CONDITIONAT, POMPE DE CALDURA, INSTALATII, INCALZIRE IN PARDOSEALA.
CHESO - Soare, lumina si caldura.
Call Center, tel: 0727.707202, e-mail:  dispecer@cheso.ro.   Romania, Iasi - 700268, Centrul de Afaceri GRANIT, B-dul Socola 206A - 208
Director Web Gratuit  Jocuri online - Roportal
  
Copyright © 2001 - 2013  CHESO
Free PageRank Checker